Termeni si conditii generale pentru inscriere

INSCRIERE
Inscrierea se realizeaza prin trimiterea formularului, completat integral si semnat de catre unul dintre parintii participantului. Inscrierea devine ferma prin completarea formularului si trimiterea avansului in valoare de 300 lei pentru participant.

MODIFICARE INSCRIERE/ SCURTARE PERIOADA TABARA
Modificarea inscrierii se taxeaza, in cazul in care aceasta este solicitata cu minim 20 zile inaintea inceperii programului. In cazul in care apare o problema personala si trebuie sa scurtati perioada taberei, nu vor exista rambursari ale zilelor neefectuate.

ANULARE INAINTE DE INCEPEREA TABEREI
Cererea de anulare trebuie sa fie trimisa in scris. Avansul este nereturnabil dupa inscriere, iar daca pretul taberei a fost achitat integral, restul sumei se reporteaza pentru o viitoare tabara in anul in curs, cu conditia sa fim anuntati cu minim 20 de zile inainte de inceperea taberei; In caz de no-show-up, suma achitata nu se returneaza.

PLATI
Toate platile se vor face in LEI. Avansul se va achita in maxim 3 zile de la inscriere si de la primirea formularului de inscriere in taberele de vara / iarna.
Toate taxele bancare vor fi suportate de catre participant.

La intrarea in tabara bagajele vor fi controlate, iar lucrurile interzise cum ar fi dulciurile, vor fi inapoiate parintilor.
Pe pagina de facebook Sport Attack Brasov, vom posta filmulete si poze zilnic sau o data la 2 zile.
Parintii nu vor interveni sub nici o forma in desfasurarea activitatilor taberei !

ECHIPAMENTUL
Copilul trebuie sa aiba la el echipamentul inscris in fisa de echipament. Nu incarcati prea mult bagajul copilului.

TELEFOANELE MOBILE

Taberele au un telefon de serviciu la care puteti contacta tabara pe baza unui orar prestabilit. Tel: 0740621016
Copiii nu au nevoie de telefoane mobile. Daca totusi ei le poseda, acestea sunt admise in tabara cu conditia predarii acestora la inceputul sejurului responsabilului de tabara (reducand considerabil riscul de pierdere) si folosirea lor doar in perioada destinata comunicarii.
Copiii vor avea telefoanele mobile, seara, intre orele 20:00 – 22:00.
In timpul activitatilor utilizarea telefoanelor scade atentia copiilor, ducand la disfunctionalitati in activitate si pot cauza accidente prin distragerea atentiei.

MEDICAMENTELE
Tabara are o trusa de prim ajutor care acopera situatiile ce pot aparea si pot fi gestionate de personalul taberei. Salvamontul se afla la 5 km de locatia tabarei noastre, iar spitalul la 10 km.
In situatia cand copilul dvs este sub tratament pe perioada taberei, medicamentele se predau responsabilului de tabara, iar tratamentul va fi administrat conform prescriptiei medicului.
Nu raspundem in cazul unor probleme de sanatate, daca nu se respecta indicatiile medicului sau daca nu am fost informati de alte probleme medicale.

TRANSPORT SI TRANSFER
Participantii sunt asteptati de personalul nostru la locul de intalnire stabilit in Poiana Brasov ( Poiana Mica ) in cadrul Resort-ului MONTERAI !

COMPORTAMENTUL PARTICIPANTILOR
Ne dorim ca toti participantii la taberele noastre sa se simta excelent si sa-si aminteasca cu mare placere vacanta alaturi de noi, avand un comportament disciplinat fata de personalul taberei si fata de colegi. Regulile de mai jos sunt create pentru a oferi tuturor participantilor si personalului taberei o atmosfera relaxanta, sigura si armonioasa.
In cazul de indisciplina si incalcare a legilor (furt, droguri, atac la persoana sau stricaciuni ale proprietatii private), Asociatia Sportiva Sport Attack isi rezerva dreptul de a retrage imediat participantii din tabara. Cheltuielile pentru plecarea anticipata vor fi suportate in intregime de parinti. Asociatia Sportiva Sport Attack nu va returna vreo suma pentru zilele ramase neefectuate din tabara.

Reguli pentru participanti:

  • Sa participe la toate activitatile organizate, exceptand permisiunea speciala a organizatorului Asociatia Sportiva Sport Attack
  • Sa respecte timpul de odihna si sa mentina linistea in dormitoare dupa ce s-a dat stingerea. Daca parasesc dormitoarele si cladirea de cazare dupa ora stingerii, vor fi trimisi acasa pe cheltuiala parintilor
  • Sa nu intre in dormitoarele celor de gen opus
  • Sa nu bruscheze/ agreseze colegii/ personalul taberei. Agresiunea verbala sau fizica nu va fi tolerata. In cazuri grave, vor fi trimisi acasa
  • Dispozitivele electronice vor fi inchise in timpul activitatilor si dupa ce s-a dat stingerea
  • Fumatul este interzis !!!!!
  • Alcoolul si substantele/pastilele ilegale sunt strict interzise. Participantii asupra carora se gasesc cele enumerate, utilizatorii sau furnizorii de alcool si substante ilegale vor fi trimisi imediat acasa fara returnarea vreunei sume pentru zilele din tabara ramase neefectuate.

In cazuri grave, acestia vor fi trimisi acasa fara returnarea vreunei sumei pentru zilele din tabara ramase neefectuate. Participantii care distrug proprietatea locurilor de cazare vor trebui sa plateasca pagubele, in functie de costul acestora.

RECLAMATII
1. În cazul în care sunteti nemultumit de serviciile turistice primite, întocmiti o sesizare clara si explicita, cu privire la deficientele constatate, legate de realizarea pachetului de servicii.
2. Atât Prestatorul, cât si hotelierul vor actiona imediat pentru solutionarea sesizarii.

CERERI SPECIALE SI BANI DE BUZUNAR
Orice cerere speciala trebuie trecuta pe formularul de inscriere: dieta, o anume facilitate, etc. Apoi trimiteti-ne un email de confirmare a cerintei. Vom face tot posibilul sa rezolvam cerintele speciale, insa nu garantam ca vor fi indeplinite. Neindeplinirea unei cerinte speciale nu reprezinta o incalcare a contractului. Nu putem accepta cereri conditionale.

Asociatia Sportiva Sport Attack C doreste prin conditiile oferite sa nu fie nevoie de bani de buzunar. Dar daca participantii au bani de buzunar asupra lor ii vor pastra inchisi cu cheia in camera. Daca lasati banii nesupravegheati, in camere sau in alte locuri, o faceti pe propriul risc. Asociatia Sportiva Sport Attack nu este raspunzatoare pentru eventuale pierderi.

MATERIALE PROMOTIONALE
Instructorii vor fotografia si filma participantii din tabere, cei care nu doresc sa fie filmati, pot sa refuze, dar dorim sa fim anuntati dinainte. Asociatia Sportiva Sport Attack isi rezerva dreptul de a folosi aceste materiale pentru materialele promotionale viitoare ale firmei, pe site si in brosura, cu exceptia cazurilor in care parintii ne transmit in scris ca nu doresc ca fiul/ fiica lor sa apara in materialele publicitare.
Dupa completare, este de preferat sa salvati formularul intr-o varianta needitabila.

GARANTIE PENTRU DAUNE
Orice dauna cauzata cu intentie sau din neglijenta de participant ii va fi imputata.